Oletko kuullut 5:2 dieetistä? Kun noudatat 5:2 dieettiä voit syödä mitä vain 5 päivänä viikossa, mutta kahtena päivänä ruokavalio supistetaan 500/600 kaloriin. Naisille dieettipäivä rajoittuu 500 kalorin kun taas miehillä 600 kaloriin.

Tämä toimii monella laihduttajalla, sillä 5:2 dieettiä noudattamalla sinun ei tarvitse jättää mitään pois ruokavaliostasi. Tämän dieetin juju piilee siinä, että dieettipäivän jälkeen himo ruokaan laantuu eikä mieli tee ylensyödä.

Kova treeni kannattaa tietenkin jättää pois 500 kalorin päivinä sillä kroppa ei jaksa kovaa urheilusuoritusta niukilla kaloreilla. MIkäli ajatukset tarvitsee suunnata hetkeksi muualle, kannattaa ottaa suunta esimerkiksi kohti nettikasinoja ja niiden bonuksia jotka löydät listattuna täältä.

5-2-dieetti

5:2 dieettiä kannattaa ehdottomasti kokeilla sillä se tiputtaa painoa nopeasti. Dieettipäivät jaksaa ajatuksen voimalla sillä seuraavana päivänä saa taas syödä kunnolla. Ensimmäiset paastopäivät ovat tietenkin hankalia mutta sekin helpottaa ajan myötä. Muista kuitenkin että paastopäivät eivä saa olla peräkkäisinä päivinä.

 

Tätä dieettiä noudattamalla sinun ei tarvitse jättää mitään pois omasta ruokavaliostasi. Lähde siis kokeilemaan 5:2 dieettiä!

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.