Kun tarkoituksenasi on maksimoida kehossa tapahtuva rasvanpoltto, on syytä suosia termogeenisesti tehokkaita ruoka-aineita.

Termogeenisesti tehokkaat ruoka-aineet saavat kehon lämmöntuotannon nousemaan, joka vaikuttaa positiivisesti laihduttajan kehon rasvanpolttoon. Rasvanpolton tehostuminen perustuu termogeenisten ruokien aiheuttamaan aineenvaihdunnan kiihtymiseen.

Vähärasvaiset lihat

Proteiinilla on erittäin tehokas termogeeninen vaikutus. Keho kykenee polttamaan proteiinista saadusta energiamäärästä jopa kolmanneksen juo syömisen aikana. Syödessäsi esimerkiksi 400 kalorin edestä kanaa, syömiseen kuluu jopa 120 kaloria energiaa.

Vihreä tee

Vihreän teen rasvanpolttoa edistäviä vaikutuksia on tutkittu pitkään. Tutkimuksissa on selvinnyt, että vihreän teen aineyhdisteet kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja edesauttavat näin rasvanpolttoa. Vihreän teen kumppaniksi on noussut myös Vihreä Kahvi jota on saatavissa myös laihdutusvalmisteena. Siihen voit tutustua täällä: Vihreä Kahvi

Chili

Erilaiset chilit sisältävät runsaasti kapsaisiinia joka on omiaan lisäämään kehon lämmöntuottoa. Chilejä on jo pitkään pidetty rasvanpolttoa edesauttavina ruoka-aineina. Lisää siis tulisuutta ruokiisi ja tehosta samalla rasvanpolttoa!

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.