Laihdutusvalmisteet

laihdutusvalmisteet

Laihdutustuotteet – näin tehostat painonpudotusta

Painonpudotuksen ei välttämättä tarvitse olla yhtä kärsimystä, sillä nykyään markkinoilla on monenlaisia valmisteita vauhdittamaan laihdutusta. Runsaudenpula voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia, sillä kymmenien laihdutustuotteiden joukosta voi olla vaikeaa löytää se tehokkain laihdutusvalmiste. Lisäksi tulee muistaa, että jokaisen keho toimii eri tavoin. Siksi laihdutustuotteet, jotka toimivat toisille, eivät aina toimi toisilla.

Tässä koottuna tietoa eri laihdutusvalmisteista sekä erityisesti laihdutuspillereistä ja muista erikoisemmista tuotteista. Kuntoilulaitteet nimittäin eivät paljon selittelyjä kaipaa – lisääntynyt liikunta loogisesti edistää laihdutusta. Sivustollamme voit lukea myös painonpudotuksesta yleisesti sekä laihdutustuotteisiin liittyvistä myyteistä. Eri tuotteisiin kannattaa tutustua ajan kanssa, sillä valitettavan moni ostaa laihdutusvalmisteita ulkomailta tarkemmin ajattelematta ja tuhlaa jopa satoja euroja humpuukituotteisiin.

Laihduttamisesta yleisesti

Sanotaan, että laihduttaminen on hyvin yksinkertaista; syö vähemmän kuin kulutat. Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä ihmisten kehojen toiminnot eivät aina toimi säännön mukaisesti. Hormonit voivat vaikuttaa laihdutukseen sekä rasvan kertymiseen vartalossa ja erilaiset elämäntavat voivat puolestaan vaikeuttaa prosessia. Nykyihmisen kiireinen elämä ja stressi voivat kerryttää kiloja liiankin helposti, eli ylipaino ei aina ole laiskuuden tai epäterveellisen ruokavalion seuraus.

Laihduttamisen ei tarvitse olla hampaiden kiristystä tai ainaista nälkää. Liikunnan lisääminen ja terveellisempi ruokavalio antavat hyvän pohjan painonpudotukselle. Lisäksi erilaiset laihdutusvalmisteet antavat tukea laihduttamiseen. Joskus tosin laihdutusvalmisteiden hinta voi olla liian korkea, mutta tilaamalla luotettavat laihdutustuotteet netistä voi säästää pitkän pennin.

Erilaiset laihdutusvalmisteet

Laihdutustuote on termi, jota käytetään kuvaamaan monenlaisia valmisteita; ravintolisät, laihdutuspillerit, ateriankorvikkeet, kuntoilulaitteet sekä hoikentavat vyöt, housut ja muut asusteet – kaikki nämä lasketaan laihdutustuotteiksi. Kaikki Suomessa myytävät valmisteet ovat käyneet läpi tarvittavat laatututkimukset ja lisäksi niiden tulee täyttää tietyt vaatimukset, jotta niitä voidaan kutsua laihdutusvalmisteiksi. Ulkomaisten tuotteiden laadusta ei aina voi olla varma, joten siksi kannattaa suosiolla kokeilla vain Suomessa markkinoitavia laihdutustuotteita.

Paras laihdutusvalmiste voi olla mikä tahansa näistä, se riippuu hyvin paljon laihduttajan elämäntavoista sekä tavoitteista. Jos tarkoituksena on pudottaa vain muutama kilo, oikeastaan mikä tahansa tuote on sopiva tuomaan pientä buustia laihdutukseen. Jos laihdutettavaa on paljon, voi hyvin yhdistää parinkin erilaisen tuotteen käytön. On hyvä miettiä myös omia liikunta- ja ruokailutottumuksia. Mikäli ongelma on esimerkiksi liiallinen rasvansaanti, voivat rasvaa polttavat laihdutuspillerit olla hyvä ratkaisu. Jos taas laihdutusta hidastaa liikunnan puute, jonkinlainen kuntoilulaite voi antaa motivaatiota kotona kuntoiluun.

Mikä on tehokkain laihdutusvalmiste?

Laihdutusvalmisteiden teho perustuu moniin eri vaikutuksiin, jotka saattavat olla hyvinkin erilaisia tuotteesta riippuen. Laihdutuspillerit sisältävät erilaisia ainesosia, jotka tutkitusti vaikuttavat kehoon eri tavoin. Siksi on tärkeää miettiä aivan ensin, millaisia ongelmia näkee omassa laihdutuksessaan. Usein tuotteissa on yhdistetty useampia erilaisia vaikutusaineita, jotka edistävät painonpudotusta kokonaisvaltaisesti.

Paras laihdutustuote on tietenkin toimiva laihdutusvalmiste. Tuotteen tehoa omalle kohdalle ei voi välttämättä ennustaa, vaikka lukisi muiden laihdutustuote kokemuksia – jokaisen keho nimittäin toimii yksilollisellä tavalla. Tässä yleisimmät tavat, joilla suun kautta nautittavat laihdutusvalmisteet toimivat:

Vihreä Kahvi laihdutusvalmiste tehokkaaseen laihtumiseen

Kylläisyyden tunteen antavat valmisteet

Pillerit ja muuta lisäravinteet, jotka lupaavat käyttäjälleen kylläisyyden tunteen nopeasti, vaikuttavat useimmiten ihmisen hormonituotantoon. Kylläisyyshormonit, kuten kolekystokiniini, leptiini ja greliini, viestivät aivoihin tiedon siitä, että syömisen voi lopettaa, sillä keho on saanut tarpeeksi ruokaa. Tähän perustuu myös laihduttava vaikutus, sillä ihminen syö vähemmän ja saa täten vähemmän kaloreita.

Katso esimerkiksi Konjak Superkuitu

Rasvaa polttavat laihdutustuotteet

Rasvanpolttajat ovat yleistyneet viime vuosien aikana. Nämä laihdutukseen tarkoitetut pillerit nautitaan yleensä ruokailun yhteydessä. Ne polttavat ravinnosta saatua rasvaa vuorokauden ympäri, joten rasva ei pääse kertymään ihmisen kehon rasvavarastoihin.

Katso esimerkiksi Sinetrol Plus Rasvanpolttaja

SinetrolPlus rasvanpolttaja nopeaan laihdutukseen

Aineenvaihduntaa kiihdyttävät laihdutusvalmisteet

Aineenvaihduntaa tehostavat laihdutusvalmisteet sisältävät usein kofeiinia, kapsaisiinia tai guaranaa, jotka tunnetaan piristävistä vaikutuksistaan. Rasvasoluilla on nimittäin oma aineenvaihduntansa, jota kiihdyttämällä solut käyttävät rasvaa energiana.

Katso esimerkiksi Vihreä Kahvi laihdutusvalmiste

Ateriankorvikkeet

Ateriankorvikkeet ovat yleisimpiä laihdutustuotteita ja niitä on käytetty painonpudotuksen apuna jo vuosikymmeniä. Teho perustuu siihen, että laihduttaja korvaa joko yhden tai useamman aterian korvaavilla tuotteilla, jotka sisältävät tarvittavat ravintoaineet, mutta reilusti vähemmän kaloreita. Ongelma kuitenkin usein on se, etteivät keitot, pirtelöt tai ateriankorvikepatukat yksinään pidä ihmistä kylläisenä kovin pitkään.

Luonnolliset laihdutustuotteet

Joskus laihduttajat haluavat välttää teollisesti valmistettuja laihdutusvalmisteita, mutta onneksi markkinoilla on saatavilla tuotteita, jotka sisältävät vain luonnollisia ainesosia. Useat niistä ovat hyvinkin tuttuja, kuten vihreä tee, aloe vera ja koivun lehtien uute. Niitä on saatavilla pillereinä, kapseleina sekä nestemäisinä valmisteina.

Katso esimerksi Vihreä Kahvi, Konjak Superkuitu ja Vadelmaketoni

Vadelmaketoni laihdutusvalmiste tehostaa painonpudotusta

Kuinka pitkään kuurit kestävät?

Yleensä laihduttaminen vaatii pysyviä elämänmuutoksia etenkin jos ylimääräisiä kiloja on kertynyt paljon vuosien aikana. Laihdutustuotteet tukevat painonpudotusta ja niitä voidaan nauttia joko kuuriluontoisesti tai pitkäaikaisesti normaalin ruokavalion ohessa. Joskus jo viikon kestävä kuuri voi antaa potkua laihdutukseen, ja sen jälkeen voi jatkaa kevennetyllä ruokavaliolla tavoitepainon saavuttamiseen asti.

Laihdutustuotteet netistä

Laihdutusvalmisteiden hinta voi vaihdella hyvin paljon. Erilaiset terveysputiikit ja muut kaupat pistävät hintaan vielä oman lisänsä, joten tuotteista voi joutua pulittamaan suuria summia. Kun tilaa laihdutusvalmisteet netistä joko suoraan valmistajalta tai turvallisilta terveystuotesivustoilta, voi säästää jopa puolet tuotteen myyntihinnasta tavallisissa kaupoissa. Tarkista kuitenkin tuotteen tilausmaksut tai muut lisäkulut ja vertaile hintoja ennen tilausta.

Laihdutustuotteet – kokemuksia käyttäjiltä

Suurin osa suomalaisista on jossain vaiheessa elämäänsä kokeillut laihdutustuotteita ja siksi ihmisten kokemuksia laihdutusvalmisteista voi löytää helposti esimerkiksi netistä tai ihan vain kuuntelemalla lähipiirin kertomuksia. Kokemukset kertovat kuitenkin yksittäisten ihmisten kokeiluista, joten ne ovat vain osa totuutta tuotteiden toimivuudesta. Useimmiten laihdutustuotteita kokeilleet ovat olleet tyytyväisiä tuloksiin ja harvemmin kuulee niiden aiheuttavan sivuoireita, etenkin jos kyseessä on tunnettu ja tehokas laihdutustuote.

6 myyttiä laihduttamisesta ja laihdutusvalmisteista – totta vai tarua?

Kaikki laihdutusvalmisteet ovat huijausta

Vastaus: Tarua. On kuitenkin totta, että yleinen mielipide laihdutustuotteista on enemmän tai vähemmän skeptinen. Tämä johtuu kuitenkin siitä, että laihduttamisen ajatellaan olevan monimutkaista ja vaikeaa. Turvalliset ja toimivat laihdutustuotteet eivät välttämättä ole oikotie onneen, mutta ne voivat silti tehostaa laihdutusta.

Laihdutustuotteet korvaavat liikunnan

Vastaus: Tarua. Laihdutustuotteilla voi pudottaa painoa, mutta liikunta on silti olennainen osa terveellistä elämäntyyliä. Esimerkiksi lihasten kasvattaminen vaatii lisää liikuntaa, vaikka lisäravinteilla sitä voisikin tehostaa.

Magnesium pitää makeanhimon loitolla

Vastaus: Totta. Magnesiumia sisältävät tuotteet vaikuttavat tutkitusti makeanhimoon. Magnesiuminpuute taas voi johtaa kasvaneeseen makeanhimoon.

Nopea painonpudotus on huono asia

Vastaus: Osittain tarua. Etenkin laihdutuksen alussa ihmiset kaipaavat motivaatiota ja nopea painonpudotus voi antaa sitä. Laihdutus on kuitenkin pitkäaikainen päätös paremman elämän puolesta, joten se voi vaatia suurempiakin muutoksia.

Luonnolliset laihdutusvalmisteet ovat turvallisempia

Vastaus: Osittain tarua. Luonnolliset ainesosat ovat useimmissa tapauksissa parempi valinta, mutta luonnollisuus ei välttämättä tarkoita tehokkuutta. Synteettiset ja tutkijoiden kehittelemät laihdutusvalmisteet testataan läpikotaisin, joten niiden vaikutuksetkin tunnetaan paremmin.

Laihdutuksen aikana on normaalia olla nälkäinen

Vastaus: Tarua. Kuten jo moneen kertaan todettu, laihduttaminen ei ole sama asia kuin kärsimys. Jatkuva nälkä johtaa helposti repsahduksiin, joten on parempi syödä kasviksia ja kuituja tai valita tehokas laihdutustuote kylläisyyden ylläpitämiseen.